Go to top

Deel

Wie we zijn

Ons team


We brengen geen oubollige reclameteksten. Omdat we geloven dat echte verhalen mensen binden. En in beweging zetten. We bundelen onze ervaring in de journalistiek, marketing en copywriting, om organisaties te helpen met het vertellen van hun eigen verhaal. Voor B2B en B2C, maar bovenal H2H - human to human.

➤ Over Hester Otter


Hester is sterk in het bedenken van concepten en vindt creatieve invalshoeken. Frisse ideeën voor onderscheidende content. Geworteld in de journalistiek, is ze gefocust op verhalen die ertoe doen. Hester heeft een opleiding journalistiek afgerond, waarna ze tien jaar bij dagblad Trouw op diverse redacties heeft gewerkt. Ondertussen volgde ze de opleiding NIMA PR-B, interne en concerncommunicatie.

In 2010 besloot ze voor zichzelf te beginnen en werkte ze vervolgens voor een breed scala aan magazines. Sinds 2015 ligt de focus vooral op online producties en sociale media. In haar vrije tijd is ze bezig met haar dakterras, waar ze met behulp van watercomputers een groene oase creëert.

➤ Over Saskia Bogaart


Scherp op de inhoud, zacht op de persoon. Enthousiast, betrokken en betrouwbaar. Dat is Saskia. Als ze in een restaurant op de menukaart een taalfoutje ziet, kan Saskia het niet laten om de eigenaar daarop te attenderen. Met een charmante glimlach.

Na een studie Mediaevistiek aan de Rijkuniversiteit Groningen promoveerde zij in de letteren aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Vervolgens beproefde zij haar geluk in het bedrijfsleven. Vanwege haar talent om moeilijke dingen toegankelijk op te schrijven werd Saskia webredacteur bij het toonaangevende bureau Entopic. Sinds 2010 is zij eigen baas.